Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Szalmás attrakciók a POSZT-on

2012.05.23

Június 7. és 16. között immár tizenkettedik alkalommal ad otthont Pécs az Országos Színházi Találkozónak. Ez a teátrumi szakma egyik legnívósabb hazai seregszemléje, amelynek versenyprogramjában tucatnyinál is több előadás szerepel a magyarországi és határon túli színházak kiemelkedő produkciói közül. Emellett számos különféle OFF-program színesíti a kínálatot, nem csak színpadon, hanem szerte a városban. Ezek sorába illeszkednek a PANNONPOWER Holding Zrt. legújabb szalmás attrakciói, amelyek felidézik a tavalyi év legsikeresebb produkcióit.

Öt kupát kapott az erőmű sakkcsapata

2012.05.16

A legeredményesebb villamosenergia-ipari társaságnak járó vándorkupát hozta haza a PANNONPOWER csapata a 43. Villamosenergia-ipari Sakk Találkozóról, amelyet május második hétvégéjén rendeztek Budapesten. 

A tüzelés mesterei a grillversenyen

2012.05.14

Minden bizonnyal a legjobb tűzön süthetett a pécsi erőmű csapata a szombaton megrendezett első pécsi városi fűszeres grillversenyen, hiszen a tüzelés valódi mesterei biztosították a hőenergiát a sütéshez. 

MET-konferencia az erőművek fejlesztéséről

2012.04.18

Erőművekre pedig szükség van – ez volt a mottója a Magyar Energetikai Társaság legutóbbi Erőmű-fórumának, amit a napokban szerveztek Balatonalmádiban.

Idén először adtak vért kollégáink

2012.03.30

A PANNONPOWER Holding Zrt. a Magyar Vöröskereszttel együttműködve rendszeresen szervez véradást a dolgozói számára. Legutóbb március közepén települtek ki a civil szervezet munkatársai a pécsi erőműbe.

A Pannon Hőerőmű Zrt. ajánlati felhívása

2012.03.23

A Pannon Hőerőmű Zrt. két ajánlati felhívást tett közzé.

Marketingvezetők látogatása az erőműben

2012.03.21

A működő fatüzelésű erőmű mellett az épülő szalmatüzelésű blokkot is megtekintették a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Marketing Klubjának tagjai a PANNONPOWER társaságcsoportnál tartott kihelyezett ülésükön. 

A PANNONPOWER a Pécs-Harkány futóversenyen

2012.03.05

Kiváló eredménnyel teljesítette a Pécs-Harkány országúti futóversenyt a PANNONPOWER csapata. A háromfős váltó alig több mint 2 óra alatt ért célba a tradicionális szezonnyitó atlétikai viadalon, amelyre idén több mint 800-an neveztek.