Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Már csak a legjobbakról szól a Zöld Energia Vetélkedő

2012.12.05

Végéhez közeledik a PANNONPOWER Zöld Energia Vetélkedője. Három, online megoldott feladatsor kiértékelése után kialakult a döntő ötcsapatos mezőnye, akik december 14-én mérik össze tudásukat az értékes nyereményekért.

Győzelemhez segítette a zöld energia a PVSK-t!

2012.11.26

Közel másfél ezer zöldbe öltözött szurkoló előtt legyőzte a Körmendet a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapata. A mérkőzés azonban nem csak a szezon negyedik sikere miatt marad emlékezetes.

Zöldbe öltözik a pécsi sportcsarnok!

2012.11.23

A PVSK férfi kosárlabdacsapata és a névadó szponzor PANNONPOWER Zöld Energia Mérkőzést szervez a Körmend elleni szombati hazai rangadóra. Nyereménysorsolás, szalmaember és zöldbe öltözött lelátó várja a szurkolókat.

A távhőrendszerrel ismerkedtek a Zöld Energia Vetélkedő legjobbjai

2012.11.21

Kéttucat pécsi középiskolás vehetett részt egy ismeretterjesztő előadással egybekötött izgalmas terepbejáráson a PÉTÁV Kft. kertvárosi létesítményeiben. A fiatalok a PANNONPOWER vetélkedőjének legjobbjai közül kerültek ki, akik számára a részvétel egyszerre volt jutalom és feladat is.

Túl az első fordulón a Zöld Energia Vetélkedő

2012.11.13

Féltucat pécsi középiskolából húsz csapat nevezett a PANNONPOWER által meghirdetett Zöld Energia Vetélkedőre. Az értékes nyereményekért zajló, online tanulmányi verseny központi témája a megújuló energián alapuló távhő-előállítás. 

Flashmob és pantomimszínház az Árkádban

2012.11.12

Különleges meglepetésekkel szembesülhettek a pécsi Árkád látogatói november első napjaiban: a gyerekeket a szalmaember mozgásszínháza szórakozhatta, az idősebbek pedig egy látványos flashmobbal találkozhattak.

Újra nyitott a Szalmapajta Játszóház

2012.11.04

Új helyszínen és új játékokkal várja az óvodás-kisiskolás korosztályt a PANNONPOWER Szalmapajta Játszóháza. A cél a korábbi nagy siker megismétlése.

Középiskolásoknak hirdet vetélkedőt a PANNONPOWER

2012.10.25

Minden pécsi középiskola 9-10. évfolyamos diákja számára elérhető a lehetőség október 24-től, hogy háromfős csapatot szervezve ringbe szálljon a PANNONPOWER Zöld Energia Vetélkedőjén. Az értékes nyereményeket kínáló online tanulmányi verseny legfőbb témája természetesen a megújuló energiákon alapuló távhő-előállítás.