Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Szalmaszobrok Pécs belvárosában

2012.06.06

Látványos kultúrcsemegét ígér a hétvége Pécsett: rendhagyó helyszínen, a belvárosban készítenek ugyanis szalmából szobrokat a hétvégén. Egy csapatnyi lelkes mű-vész több ember nagyságú szalmaszobrot alkot meg a Zsolnay Negyed szívében. Igazi kuriózum, hogy nemcsak a végeredményt, hanem a szalmaalkotások készítésének folyamatát is nyomon követheti a közönség.

Gyermeknap a PANNONPOWER támogatásával

2012.06.01

Több száz kisgyermek ismerkedett meg a biomassza-tüzelőanyag mozgatásának rejtelmeivel – kicsiben. 

Átalakul az erőmű főbejárata

2012.05.29

Átépítik a PANNONPOWER Edison utcai főbejáratát a következő hetekben. A munkálatok miatt módosul az erőmű környéki parkolási rend és változik a buszközlekedés is. A munkálatok 2012. május 30-án kezdődnek és várhatóan július közepén fejeződnek be.

Szalmás attrakciók a POSZT-on

2012.05.23

Június 7. és 16. között immár tizenkettedik alkalommal ad otthont Pécs az Országos Színházi Találkozónak. Ez a teátrumi szakma egyik legnívósabb hazai seregszemléje, amelynek versenyprogramjában tucatnyinál is több előadás szerepel a magyarországi és határon túli színházak kiemelkedő produkciói közül. Emellett számos különféle OFF-program színesíti a kínálatot, nem csak színpadon, hanem szerte a városban. Ezek sorába illeszkednek a PANNONPOWER Holding Zrt. legújabb szalmás attrakciói, amelyek felidézik a tavalyi év legsikeresebb produkcióit.

MET-konferencia az erőművek fejlesztéséről

2012.04.18

Erőművekre pedig szükség van – ez volt a mottója a Magyar Energetikai Társaság legutóbbi Erőmű-fórumának, amit a napokban szerveztek Balatonalmádiban.

Idén először adtak vért kollégáink

2012.03.30

A PANNONPOWER Holding Zrt. a Magyar Vöröskereszttel együttműködve rendszeresen szervez véradást a dolgozói számára. Legutóbb március közepén települtek ki a civil szervezet munkatársai a pécsi erőműbe.

A Pannon Hőerőmű Zrt. ajánlati felhívása

2012.03.23

A Pannon Hőerőmű Zrt. két ajánlati felhívást tett közzé.

Marketingvezetők látogatása az erőműben

2012.03.21

A működő fatüzelésű erőmű mellett az épülő szalmatüzelésű blokkot is megtekintették a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Marketing Klubjának tagjai a PANNONPOWER társaságcsoportnál tartott kihelyezett ülésükön.