Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Újra Civil Kontroll a pécsi erőműben

2012.02.23

Az elmúlt évek hagyományait követve a PANNONPOWER Holding Zrt. idén március 1-én újra Civil Kontrollt szervez a pécsi erőműben. A rendezvényre bármely, a városban és környékén működő civil szervezet elküldheti a képviselőit, hogy személyesen győződhessenek meg a biomassza-program működéséről, a beszállított faanyag sorsáról.

Meleget adnak az utcára került karácsonyfák

2012.01.24

Vízkereszt után hagyományosan minden család elkezdi lebontani és kidobni a karácsonyfákat. Az ünnepek alatt oly meghitt hangulatot árasztó fenyők ekkor díszeiket vesztik és közönséges hulladékká válnak. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne őket más módon hasznosítani!

Új homlokrakodó állt munkába

2012.01.16

Új homlokrakodó érkezett az erőműbe. A Volvo L150G típusú nehézgépet 12 köbméteres kanállal szerelték fel, így a meglévő, hasonló gépeinknél hatékonyabb munkavégzésre képes.

Boldog új évet!

2012.01.01

Tisztelt Látogatónk! A PANNONPOWER Holding Zrt. valamennyi munkatársa nevében eredményes és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk Önnek és családjának!

Szalmával segít a gazdátlan állatokon a PANNONPOWER

2011.12.28

Hetekre elegendő, összesen csaknem 400 darab kisméretű szalmabálát ajándékozott a PANNONPOWER Holding Zrt. Karácsony alkalmából a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnek. Az ünnepek előtti héten a vállalat munkatársai a pécs-somogyi állatmenhelyen felállított állatok karácsonyfája alá helyezték el ajándékukat.

Átvette nyereményét kvízjátékunk nyertese

2011.12.20

Ma délelőtt Marton Ferenc, a PANNONPOWER Holding Zrt. kommunikációs vezetője átadta a százezer forint értékű vásárlási utalványokat a biomassza-kvíz legszerencsésebb kitöltőjének.

Megvan a biomassza-kvíz nyertese!

2011.12.16

Több száz válaszadó közül került ki a szerencsés.