Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Emissziós értékek:
NOx koncentráció

Határérték: 250 mg/Nm3

fásszárú biomassza-tüzelésű kazán:

166.0 mg/Nm3

lágyszárú biomassza-tüzelésű kazán:

34.0 mg/Nm3

Ön tudta ezt?

A szalmabálákat a tárolóból az erőműbe vezető szállítószalagra juttató darurendszer egyes elemei 21 méter fesztávolságúak, vagyis ha felállítanánk őket, akkor egy lakótelepi panelház hetedik emeletéig érnének fel.

Hírek

Vissza a hírekhez

Befejeződött a kvízjáték

2011.12.12

Véget ért honlapunk háromhetes kvízjátéka, amelyen egy szerencsés válaszadó százezer forint értékű vásárlási utalványt nyer rövidesen.

Az elmúlt három hétben közel nyolcszázan kattintottak rá a pannonpower.hu biomassza-kvízjátékára. Közülük minden második vállalkozott is arra, hogy saját kútfőből vagy a honlapon böngészve meg is válaszolja a kérdéseket. Mintegy háromnegyedüknek, egész pontosan 304 főnek sikerült mind a hét esetben megtalálni a helyes választ. Nekik ezúton is gratulálunk, ugyanis közülük kerül majd ki az a szerencsés, aki rövidesen gazdagabb lesz százezer forintnyi vásárlási utalvánnyal.

A sorsolást december 16-án egy háromtagú bizottság közreműködésével tartjuk. A győztest azon az email címen értesítjük, amelyet a kitöltéskor megadott. A további teendőkről és a nyeremény átvételének részleteiről ebből a levélből tudhat majd meg többet.