Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Emissziós értékek:
NOx koncentráció

Határérték: 250 mg/Nm3

fásszárú biomassza-tüzelésű kazán:

0.0 mg/Nm3

lágyszárú biomassza-tüzelésű kazán:

26.0 mg/Nm3

Ön tudta ezt?

Magyarország 2020-ra 14,65%-ra, a jelenlegi aránynak csaknem a háromszorosára akarja emelni a megújuló energiaforrások részarányát, de még így is 7%-kal marad el az EU vállalásától.

Hírek

Vissza a hírekhez

Befejeződött a kvízjáték

2011.12.12

Véget ért honlapunk háromhetes kvízjátéka, amelyen egy szerencsés válaszadó százezer forint értékű vásárlási utalványt nyer rövidesen.

Az elmúlt három hétben közel nyolcszázan kattintottak rá a pannonpower.hu biomassza-kvízjátékára. Közülük minden második vállalkozott is arra, hogy saját kútfőből vagy a honlapon böngészve meg is válaszolja a kérdéseket. Mintegy háromnegyedüknek, egész pontosan 304 főnek sikerült mind a hét esetben megtalálni a helyes választ. Nekik ezúton is gratulálunk, ugyanis közülük kerül majd ki az a szerencsés, aki rövidesen gazdagabb lesz százezer forintnyi vásárlási utalvánnyal.

A sorsolást december 16-án egy háromtagú bizottság közreműködésével tartjuk. A győztest azon az email címen értesítjük, amelyet a kitöltéskor megadott. A további teendőkről és a nyeremény átvételének részleteiről ebből a levélből tudhat majd meg többet.