Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Vissza a hírekhez

„Az Év Honlapja” díjat nyert a pannonpower.hu

2011.12.05

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat az idén tizedik alkalommal hirdette meg Az Év Honlapja pályázatot, amelyen ipari web kategóriában a pannonpower.hu diadalmaskodott.

A szervezők abból a megfontolásból indították útjára a díjat, hogy erősítsék a hazai vállalatok, társadalmi és egyéb szervezetek hálózati jelenlétét. A fő üzenetük, hogy az internet nem egy, a korábbiakhoz hasonló átlagos kommunikációs csatorna, ahová fel lehet tölteni a céges prospektusok anyagait, hanem teljesen újszerű, néha formabontó megoldásokat kívánó közeg.  Az év honlapja lényegében egy figyelemfelkeltés, amellyel a szakma és a szélesebb közönség figyelmét rá lehet irányítani azokra a megoldásokra, amelyek leginkább kihasználják a korszerű marketingtechnikák adta lehetőségeket. A díjazottak ezáltal követendő példaként szerepelnek mindenki számára, prezentálva azokat a sikeres és jó példákat, amelyeket akár követhetnek is.

A díj odaítéléséről az on-line marketing szakértőiből álló népes zsűri döntött. A tagok maguk is ezen a területen dolgoznak, így első kézből származó tapasztalatok alapján választhatták ki a legjobbakat. Hivatalos indoklásuk szerint a pannonpower.hu a témának megfelelő igényes, letisztult design-nal és lényegre törő, informatív tartalommal rendelkezik. Ítéletük ezért jelzésértékű is a PANNONPOWER Holding Zrt. számára. Visszaigazolja, hogy helyes irányban indultunk el, amikor belevágtunk a cég internetes felületének megújításába. Ezen az úton szeretnénk is tovább haladni, hiszen a jövő esztendőben további érdekességek és újdonságok várhatóak a pannonpower.hu felületén.