Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Vissza a hírekhez

A PANNONPOWER a Pécs-Harkány futóversenyen

2012.03.05

Kiváló eredménnyel teljesítette a Pécs-Harkány országúti futóversenyt a PANNONPOWER csapata. A háromfős váltó alig több mint 2 óra alatt ért célba a tradicionális szezonnyitó atlétikai viadalon, amelyre idén több mint 800-an neveztek. 

A PANNONPOWER lelkes és energiától duzzadó, ám amatőr futócsapata idén először vett részt a viadalon, holott a társaságcsoport dolgozói közül korábban már többen teljesítették a 25 kilométeres távot. A váltóban ezt a távolságot három szakaszra bontották a szervezők, így egy 9 egy 8 és fél és egy 7 és fél kilométeres szakasszal kellett megküzdeniük a futóknak.

 
A ragyogó tavaszi napsütésben megrendezett viadalon a PANNONPOWER-csapat a céges váltók között a hetedik leggyorsabb volt, így a Skutnik Tibor, Hetesi Richárd és Erdős István összetételű erőműves trió a mezőny első harmadában teljesítette a távot. „Kifejezetten jól esett a mozgás, ragyogó időben, jó szervezés mellett kitűnő időt futottunk” – fogalmazták meg a csapat tagjai, akik akár jövőre is szívesen indulnának a versenyen.
 
Nemcsak a csapatért szoríthattak azonban a PANNONPOWER dolgozói, hiszen Gallai Péter kollégánk más módon is érdekelt volt a vasárnapi versenyen. Felesége, Gabi, ugyanis a verseny történetében először, látássérültként teljesítette a 25 kilométeres távot, így neki is ezúton gratulálunk a kiváló sportteljesítményéhez.