Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Vissza a hírekhez

Játszóház és nyeremények – Gazdanapok újratöltve

2016.08.10

Nem múlhat el a Szentlőrinci Gazdanapok a Pannonpower nélkül – méghozzá most már 11. éve. 

Erről a rendezvényről ugyanis nem lehet hiányozni: a Dél-Dunántúl legfontosabb szakmai vására, ahol a térség agrárszektorának minden szereplője megfordul kiállítóként vagy érdeklődőként, ugyanakkor tömegeket vonzó szórakoztató program is egyben.

Ezért a biomassza-program indulása óta folyamatosan jelen van társaságunk is ezen a monstre mezőgazdasági seregszemlén. A cél kettős: egyrészt a partneri viszony ápolása és új, ígéretes kapcsolatok létesítése a potenciális tüzelőanyag-beszállítókkal, másrészt pedig a „civil” érdeklődők tájékoztatása a korszerű, megújuló forrásokon alapuló energiatermelésről.

Utóbbit természetesen kreatív és játékos formában kell érteni. Ezért idén is lesz például szalma játszóház, amely már sokszor aratott egyértelmű sikert a kisgyerekek és szüleik körében. Visszatér a szintén kedvelt zöld energia kvíz, amelyben néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni társaságunkkal és a biomasszával kapcsolatban. A kitöltésre vállalkozók jutalmul kisebb ajándékokat kapnak, a napi megfejtők között pedig Pannonpower ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A játékok mellett készülünk természetesen kiadványokkal, ismeretterjesztő anyagokkal, amelyekből megismerhető a pécsi erőmű működése és a biomassza-tüzelés előnyei. A kevésbé komoly dolgokra vágyókat pedig más ajándékok is várják.

Látogasson el ön is a Pannonpower standjához ezen a hétvégén, szeretettel várjuk!