Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Vissza a hírekhez

Biomasszás látványosság a Gazdanapon

2015.07.31

Tizedszer vesz részt a Pannonpower az ország egyik legnívósabb mezőgazdasági szakkiállításán, a Szentlőrinci Gazdanapokon. A társaság standja július 31. és augusztus 2. között, három napon keresztül áll nyitva a meglévő és a potenciális beszállítóink előtt, míg a többi érdeklődőt szalma-játszóház, biomassza-totó és már érdekességek várják.

A Pannonpower a biomassza-program 2004-es indulását követő években jelent meg először a Gazdanapok kiállítóinak sorában. Méghozzá azzal a nem titkolt céllal, hogy kapcsolatokat építsen ki a potenciális tüzelőanyag-beszállítók felé. A bálázott mezőgazdasági melléktermékekkel fűtött kazán építésének megkezdésével még inkább felértékelődött a rendezvény szerepe, hiszen az erdészetek mellett immár a szántóföldi gazdálkodók is megjelentek a lehetséges partnerek sorában.
 
A társaság gazdanapi jelenléte azonban már hosszú ideje nem csupán az üzleti kapcsolatok ápolásáról szól. A hétvége több ezer vendégét évről évre gyerekprogramok, nyereményjátékok és a megújuló energia hasznosításával kapcsolatos érdekes információk is várják. Nincs ez másként most sem: újra áll a hagyományos szalma-játszóház hintával, csúszdával és különleges, faaprítékkal és napraforgóhéjjal töltött biomassza-homokozóval. Akik pedig már kinőtték a játszóteret, azok biomasszás memóriajátékkal tesztelhetik az emlékezőtehetségüket, kirakhatják a Pannonpower-puzzle-t vagy próbára tehetik tudásukat és szerencséjüket a megújuló energia-totón. Érdemes próbálkozni, hiszen egy szerencsés játékos minden nap Pannonpower ajándékcsomagot nyer.
 
A Gazdanapok július 31. és augusztus 2. között vár minden érdeklődőt a szentlőrinci vásártéren. Nyitva tartás péntek-szombaton 9 és 18 óra, míg vasárnap 9 és 17 óra között. Örömmel látunk minden érdeklődőt a Pannonpower standjánál és játszóházában is!