Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Biomassza-játszóház a POSZT-on

2013.06.06

Az idei Pécsi Országos Színházi Fesztivál kísérőprogramjainak egy része egy év kihagyás után visszatért a belvárosi Sétatérre. A helyszínek közül természetesen nem hiányozhat a Pannonpower már hagyományossá váló biomassza-játszóháza sem.

Streetball-fesztivál a Zsolnayban

2013.06.06

Bár a bajnokság őszig szünetelni fog, eközben sem maradnak kosárlabda nélkül a játék szerelmesei. A PVSK-Pannonpower vár minden érdeklődőt és játszani akaró profit vagy amatőrt június 16-án, a Zöld Energia Streetball Fesztiválra a Zsolnay-negyedbe.

Kosárünnep zöld energiával

2013.06.04

Idényzáró utánpótlás tornát tartottak a PVSK férfi és női szakosztályai a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban. A több száz gyerek és szülő mellett a pécsi kosárlabda számos egykori és jelenlegi klasszisát felvonultató eseményhez a Pannonpower zöld energiája adta a lendületet. 

Biomassza-homokozó a Gyermeknapon

2013.05.26

Népszerűnek bizonyult a Pannonpower ingyenes biomassza-homokozója az Expo Centerben tartott városi gyermeknapi rendezvényen.

 

„Hazai” győzelem a Pannonpower Zöld Energia Nagydíjon

2013.04.10

Somogyi Zoltán, a Pannonpower munkatársa nyerte meg saját korosztályában a Pannonpower Zöld Energia Nagydíjat.

Újabb mérföldkő a zöld energia felé vezető úton

2013.04.03

Csatlakoztatta a Pannonpower a pécsi távfűtési hálózatra az új, lágyszárú biomassza-tüzelésű egységet, így – egyelőre időszakosan - teljes egészében megújuló forrásból származó, vagyis zöld energia adja a meleget Pécs valamennyi távfűtött lakásában és közintézményében. Hamarosan indulhat a blokk próbaüzeme, melynek sikeres befejezését követően hamarosan Pécs lesz az első hazai nagyváros, amelynek hőellátását helyben beszerzett tüzelőanyaggal, a fosszilis földgáztól független forrásból, egyben fenntartható módon fogják biztosítani.

Menhelyi állatoknak is segít a Pannonpower

2013.04.02

A húsvéti ünnepek után bezárt az Árkádban működő Szalmapajta Játszóház. A bontás után a felhasznált szalmabálák egy része a lehető legjobb helyre kerül: a Misina egyesület menhelyén a gazdátlan háziállatok mindennapjait teszi kényelmesebbé.

Légy te is erőműmenedzser!

2013.03.12

Elindult a Pannonpower Energopoly nevű stratégiai játéka, ahol bárki kipróbálhatja, milyen lehet egy erőmű igazgatójának lenni.