Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Gyermeknap a PANNONPOWER támogatásával

2012.06.01

Több száz kisgyermek ismerkedett meg a biomassza-tüzelőanyag mozgatásának rejtelmeivel – kicsiben. 

Számítógépeket adományozott a PANNONPOWER

2012.06.01

Kiváló állapotban lévő, P4-es számítógépeket adományozott egyházi, oktatási és civil szervezeteknek a PANNONPOWER társaságcsoport.

Átalakul az erőmű főbejárata

2012.05.29

Átépítik a PANNONPOWER Edison utcai főbejáratát a következő hetekben. A munkálatok miatt módosul az erőmű környéki parkolási rend és változik a buszközlekedés is. A munkálatok 2012. május 30-án kezdődnek és várhatóan július közepén fejeződnek be.

Szalmás attrakciók a POSZT-on

2012.05.23

Június 7. és 16. között immár tizenkettedik alkalommal ad otthont Pécs az Országos Színházi Találkozónak. Ez a teátrumi szakma egyik legnívósabb hazai seregszemléje, amelynek versenyprogramjában tucatnyinál is több előadás szerepel a magyarországi és határon túli színházak kiemelkedő produkciói közül. Emellett számos különféle OFF-program színesíti a kínálatot, nem csak színpadon, hanem szerte a városban. Ezek sorába illeszkednek a PANNONPOWER Holding Zrt. legújabb szalmás attrakciói, amelyek felidézik a tavalyi év legsikeresebb produkcióit.

Idén először adtak vért kollégáink

2012.03.30

A PANNONPOWER Holding Zrt. a Magyar Vöröskereszttel együttműködve rendszeresen szervez véradást a dolgozói számára. Legutóbb március közepén települtek ki a civil szervezet munkatársai a pécsi erőműbe.

A Pannon Hőerőmű Zrt. ajánlati felhívása

2012.03.23

A Pannon Hőerőmű Zrt. két ajánlati felhívást tett közzé.

A PANNONPOWER a Pécs-Harkány futóversenyen

2012.03.05

Kiváló eredménnyel teljesítette a Pécs-Harkány országúti futóversenyt a PANNONPOWER csapata. A háromfős váltó alig több mint 2 óra alatt ért célba a tradicionális szezonnyitó atlétikai viadalon, amelyre idén több mint 800-an neveztek. 

Sikeres Civil Kontroll a pécsi erőműben

2012.03.01

Tucatnál is több érdeklődő vett részt március 1-jén délután a PANNONPOWER Holding Zrt. által szervezett, hagyományos Civil Kontrollon a pécsi erőműben. Az érdeklődő civilek megtudhatták, hogy az erőmű által felhasznált tüzelőanyagnak kevesebb mint felét teszi ki az erdei tűzifa aránya, a fennmaradó részt faipari és erdei apríték, valamint faipari és mezőgazdasági hulladék alkotja.