Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Megvannak játékunk nyertesei!

2012.08.17

Kisorsoltuk a gazdanapi biomassza-totó nyerteseit, így három szerencsés rövidesen egy-egy PANNONPOWER ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

PANNONPOWER a Gazdanapokon

2012.08.14

Az elmúlt hétvégén már 19. alkalommal rendezték meg a Dél-Dunántúl legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítását és vásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Az eseménynek már hagyományos résztvevője a PANNONPOWER Holding Zrt., a pécsi erőmű a biomassza-program beindulása óta hetedik alkalommal volt a kiállítók között.

PANNONPOWER a szentlőrinci Gazdanapokon

2012.08.05

Évtizedes hagyományként 19. alkalommal nyílik meg idén a Szentlőrinci Gazdanapok. Az agrárszakma legjelentősebb dél-dunántúli seregszemléjét várhatóan idén is több ezer gazdálkodó és kíváncsi érdeklődő keresi majd fel. A kiállítók közül természetesen ezúttal sem hiányozhat a PANNONPOWER.

Kész a bálák fogadására az új pécsi erőmű

2012.07.10

A tüzelőanyag-tároló csarnok intelligens logisztikai rendszer legapróbb részleteivel ismerkedhettek meg a közelmúltban a pécsi erőmű új biomassza-tüzelésű blokkjának tüzelőanyag-beszállítói. A több mint 5500 négyzetméter hasznos alapterületű csarnok gyakorlatilag készen áll a bálázott lágyszárú mezőgazdasági melléktermékek fogadására, a mintegy 3,5 napra elegendő tüzelőanyag tárolására alkalmas csarnokot várhatóan augusztusban töltik fel először.

Újra várja a kicsiket a szalma játszóház

2012.06.11

Csütörtök délben megnyitotta kapuit a PANNONPOWER szalma játszóháza a Zsolnay Kulturális Negyedben, s a Pécsi Országos Színházi Találkozó teljes időtartama alatt, vagyis június 16-áig várja majd a legkisebbeket.

Visszatért a szalmaember!

2012.06.10

 

A hétvégén Pécs több pontján is találkozhattak a járókelők a tavaly ősszel már megismert szalmaemberrel, aki ezúttal is nagy tetszést aratott.

Elkészültek a szalmaszobrok

2012.06.09

Befejezte a munkát az a nemzetközi szobrászcsoport, akik az elmúlt napokban szalmából készítettek alkotásokat a Zsolnay Negyedben. 

Szalmaszobrok Pécs belvárosában

2012.06.06

Látványos kultúrcsemegét ígér a hétvége Pécsett: rendhagyó helyszínen, a belvárosban készítenek ugyanis szalmából szobrokat a hétvégén. Egy csapatnyi lelkes mű-vész több ember nagyságú szalmaszobrot alkot meg a Zsolnay Negyed szívében. Igazi kuriózum, hogy nemcsak a végeredményt, hanem a szalmaalkotások készítésének folyamatát is nyomon követheti a közönség.