Kidobott karácsonyfákból biomassza

A korábbi évekhez hasonlóan – a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek köszönhetően – Pécsen a kidobott karácsonyfák…

Hírek

Szalmavirág a hölgyeknek!

2013.03.08

Nőnap alakalmából stílszerűen szalmavirágokkal kedveskedett a Pannonpower a Pécsi Nemzeti Színház hölgyvendégeinek.

Szalmapajta az Árkádban

2013.03.04

Negyedszer nyitott szalmás játszóházat a helyi óvodásoknak-kisiskolásoknak a Pannonpower. A helyszín ezúttal Pécs legforgalmasabb bevásárlóközpontja, az Árkád.

Pannonpower a Pécs-Harkány futóversenyen

2013.03.03

Alig több mint két óra alatt, a céges váltók mezőnyének első felében teljesítette a Pécs-Harkány országúti futóverseny távját a Pannonpower csapata.

Fellobbant a szalmaláng az új pécsi erőműben

2012.12.27

Újabb jelentős és látványos állomásán van túl a PANNONPOWER új biomassza-tüzelésű kazánjának beüzemelése: a napokban már szalmabálákkal táplálták a kazánban égő tüzet. Ezzel egy sikeres próbán jutott túl az új pécsi erőmű egyik legbonyolultabb eszközcsoportja, a bálázott lágyszárú mezőgazdasági melléktermékeket a kazánig juttató automata logisztikai rendszer. A beüzemelés ezekben a napokban is tart annak érdekében, hogy az egyes részek sikeres próbáját és azok finomhangolását követően a próbaüzem a lehető legrövidebb időn belül megkezdődhessen.

Kellemes ünnepeket!

2012.12.23

Boldog, szeretetteli karácsonyt és sikerekben gazdag, eredményes új esztendőt kíván mindenkinek a PANNONPOWER!

A Szent Mórban tudják a legtöbbet a zöld energiáról

2012.12.15

Péntek délután a Szivárvány Gyermekházban találkozott a PANNONPOWER és a PÉTÁV Zöld Energia Vetélkedő legjobb öt csapata, hogy eldöntsék, ki tudja a legtöbbet a megújuló energiaforrások felhasználásáról. A győztes végül a Szent Mór Iskolaközpont diákjaiból verbuválódott csapat lett.

Már csak a legjobbakról szól a Zöld Energia Vetélkedő

2012.12.05

Végéhez közeledik a PANNONPOWER Zöld Energia Vetélkedője. Három, online megoldott feladatsor kiértékelése után kialakult a döntő ötcsapatos mezőnye, akik december 14-én mérik össze tudásukat az értékes nyereményekért.

Győzelemhez segítette a zöld energia a PVSK-t!

2012.11.26

Közel másfél ezer zöldbe öltözött szurkoló előtt legyőzte a Körmendet a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapata. A mérkőzés azonban nem csak a szezon negyedik sikere miatt marad emlékezetes.